• Fotoalbum

            • LONDÝN NA HREBIENKU (1285m)

            • ...bol našim dnešným atraktívnym cieľom Vysokých Tatier. Najstaršie turistické centrum Starý Smokovec je dopravným uzlom mesta Vysoké Tatry. Osada je odbočkou na Hrebienok - východiskový bod mnohých turistických trás. Vyviezli sme sa pozemnou lanovkou zo Starého Smokovca do výšky 1 272 m.n.m. a zažili pocit, ktorý mala aj anglická kráľovná Alžbeta pri návšteve Vysokých Tatier.

               

              Navštívili sme aj tatranský ľadový dom - miesto, ktoré vás presvedčí, že aj chladná ľadová krása dokáže priniesť výnimočné emócie.Tento rok bol interiér ľadového chrámu zdobený monumentálnou stavbou z Londýna – Westminsterské opátstvo, ako pocta k 15. výročiu návštevy Kráľovej Alžbety II. na Slovensku a vo Vysokých Tatrách. V opátstve Westminster Abbey prebehla korunovácia kráľovnej Alžbety II. a aj súčasného kráľa Karola III.

            • VALENTÍNSKY PLES

            • Krásny zaľúbený čas, sviatok všetkých zamilovaných.... aj v našej škole si ho dnes užívame naplno. 

              Dievčatá sa zmenili na krásne princezné a chlapci si namiesto tričiek obliekli košele. Krásna výzdoba, plné stoly a hlavne dobrá zábava sprevádzali celý večer všetkých prítomných. Na parkete sa predvádzali rôzne tanečné kreácie, pričom najväčší úspech zaznamenali kráľ a kráľovná plesu. Odmenou im bol neutíchajúci potlesk.

              Víťazom blahoželáme a dúfame, že o rok sa na podobnej akcii stretneme opäť. 

            • STUŽKOVÁ SLÁVNOSŤ MATURANTOV

            • Dňa 07. 02. 2024 sme sa v duchu dávnej tradície zišli vo farskom kostole v Podolínci, na slávnostnom odovzdávaní stužiek, ktoré už niekoľko desaťročí absolvujú všetci študenti maturitného ročníka.

              Veríme, že odovzdaná zelená stužka, ktorá je symbolom nádeje na úspešný vstup do sveta dospelých, bude pre týchto študentov aj symbolom šťastia pri samotnej skúške dospelosti - maturite.

              Celý kolektív SOŠ KH Podolínec Vám drží palce!

            • Chlap(c)i z odboru MSS

            • Naši chlapci pod vedením majstra J. Derevjanika začali dávať nový dych telocvični vo Vyšných Ružbachoch. 

               

              Tešíme sa na koncový výsledok.

            • BEZ PRÁCE NIE SÚ KOLÁČE

            • Bez práce nie sú koláče.... Alebo Kto nepracuje, nech neje.... alebo Aká práca, taká pláca.

               

              V posledných dňoch sme Vám zverejňovali ako si užívame relax, smejeme sa, tancujeme, zabávame sa či športujeme.... Avšak výrok "Bez práce nie sú koláče" je populárnym a jednoduchým spôsobom, ako vyjadriť myšlienku, že pre dosiahnutie nejakého cieľa alebo získanie niečoho príjemného, ako sú koláče (v tomto prípade symbolickým znázornením odmeny napr. wellnessu, spoločenských akcií), je potrebné vynaložiť úsilie a pracovať. 

               

              Preto Vám ukážeme zopár aktuálnych záberov žiakov z odboru montér suchých stavieb.